Vienintelė gėjų sauna Lietuvoje

Tebūnie aistra…

No event found!

Vakarėlių sąrašas

No event found!

No event found!

Naujienos

Naujienos ir pranešimai

Underwear party kartu su Demetra

Gegužės 17 d. kartu su Demetra – Checkpoint: ŽIV prevencijos centru kviečiame į „Underwear party” Glamour gay saunoje. Tai ne tik puiki galimybė pasinerti į neįpareigojančią atmosferą, bet ir unikali proga atlikti nemokamą anoniminį…

Darbo laikas sausio 22 d. – vasario 18 d.

Sėkmingai užbaigus metus sauna Glamour išeina atostogų, todėl iki vasario 18 d. dirbsime tik 1 kartą per savaitę (sausio 26 d., vasario 2 d., vasario 9 d., vasario 17 d.) Kviečiame sekti vakarėlių kalendorių mūsų puslapyje….

Nuotraukos

Mūsų interjeras

Apie mus

Dirbame nuo 2008 metų

GLAMOUR – tai vienintelė privati gėjų ir biseksualų sauna Vilniuje. Veikiame jau nuo 2008 metų. Per šį laiką sugebėjome užsitikrinti savo vietą LGBT bendruomenėje kaip karščiausia uždarų vakarėlių vieta sostinėje. Klientus pasitinkame maloniu aptarnavimu, prabangiu interjeru bei seksualia atmosfera.

Saunoje įrengtos modernios suomiška bei garų pirtys. Čia ne tik nuplausite savo nuodėmes, bet ir susirasite naujų draugų vakarui, o gal net ir ilgiau. Po pirties malonumų atsigaivinsite po gaivinančiu dušu arba didžiuliame baseine su vandens kaskadomis.

Intymesnių pojūčių mėgėjams siūlome pasivaikščioti meilės koridoriumi, kuriame gausu uždaresnių poilsio kambarėlių, norintiems pratęsti nepamirštamą intymų vakarą. Čia reikia būti pasiruošus bet kam. Atskiruose kambarėliuose galima netrukdomai mėgautis intymia atmosfera, pajusti geismo alsavimą, o drąsiausieji galės išbandyti žaidimų erdvę, kur galima įgyvendinti visas savo slapčiausias seksualines fantazijas. Vietos užteks visiems – BDSM, GloryHole, Sling mėgėjams.

Susitikime pašėlti GLAMOUR
Tebūnie aistra!